• 1404/07/24
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده

برگزاری اولین نشست کمیته مدیریت بحران در دانشکده پرستاری آباده

به منظور اجرای مانور اطفاء حریق و تخلیه اضطراری در دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده، هماهنگی های لازم در اولین نشست کمیته مدیریت بحران انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده، دکتر «فریدون جهانگیر» رئیس دانشکده پرستاری آباده در این رابطه گفت: در راستای پویش سراسری واکنش در شرایط اضطراری با محوریت مانور اطفاء حریق و تخلیه اضطراری، در نظر داریم مانوری به این منظور در دانشکده پرستاری برگزار شود تا سرعت عمل سازمان های امدادی، کارآیی تجهیزات ایمنی و نواقص موجود شناخته شود تا در زمان بروز بحران،تلفات انسانی و صدمات ساختمانی و تجهیزات در حد امکان کاهش یابد. «رضا اسماعیلی» مسئول HSE دانشکده پرستاری آباده نیز در این نشست، چگونگی اجرای این مانور را تشریح نمود و افزود: این مانور با همکاری نیروهای امدادی مانند: آتش نشانی، اورژانس ۱۱۵ و هلال احمر اجرا می شود و مهمترین هدف اینکه در ارائه خدمات پیش بیمارستانی از دانشجویان رشته‌های پرستاری و فوریت های پزشکی استفاده شود تا دانشجویان در کنار آموزش های تئوری، آموخته های خود را به صورت عملی نیز اجرا کنند. 

برگزاری اولین نشست کمیته مدیریت بحران در دانشکده پرستاری آبادهبرگزاری اولین نشست کمیته مدیریت بحران در دانشکده پرستاری آبادهبرگزاری اولین نشست کمیته مدیریت بحران در دانشکده پرستاری آباده

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 135162
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید